Peuterspeelzaal

In onze basisschool is peuterspeelzaal Wildebras gevestigd, welke is aangesloten bij Stichting MOOI. De peuterspeelzaal is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Sinds 1 augustus 2003 is deze peuterspeelzaal gestart met de voorschool in samenwerking met onze basisschool. Het doel van de voorschool is het bieden van een effectief programma aan kinderen van 2,5 tot 6 jaar teneinde (taal)-achterstanden in de rest van de basisschool te voorkomen of te verkleinen. Door deze gezamenlijke samenwerking adviseren wij u dan om uw peuter door te laten stromen op onze basisschool. Op de speelzaal worden de peuters begeleidt door 2 gediplomeerde leidster per groep, die worden bijgestaan door vrijwilligsters, en stagiaires.

De peuters komen 4 dagdelen (2 ochtenden en 2 middagen) per week op de peuterspeelzaal. De openingstijden van onze 3 groepen zijn: Maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdagochtend van 8.45 uur – 11.45 uur. Maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdagmiddag van 13.00 uur – 15.00 uur

De kosten bedragen €20,- per maand; indien u een ooievaarspas heeft is het echter helemaal gratis! Het inschrijfgeld bedraagt €5,-.

de tussenschoolse opvang

De tussen schoolse opvang voor groep 1 t/m 4 wordt geleid door overblijfmoeders i.s.m. MBO studenten van de school. Het aanbod TSO voor de leerlingen van groep 5 t/m 8 wordt georganiseerd door Stichting MEHR waardoor er ook dan een georganiseerd sport en spelaanbod is.

De groepsleerkrachten hebben pauze en de docenten van MEHR nemen de sport in de pauze op zich met activiteiten zoals voetbal, basketbal, badminton, muziek, spel etc. De activiteiten zijn leerzaam, uitdagend en de leerlingen ontdekken talenten op het gebied van sport.

Kosten: 20 euro per kind per maand.

 

Buitenschoolse opvang

Het is mogelijk om uw kind(eren) aan te melden bij de buitenschoolse opvang. Deze wordt verzorgd door DAK kindercentra. De BSO is in samenwerking met Ons Eibernest.  Het is bedoeld voor de leeftijdsgroep van 4 tot en met 12 jaar. U kunt hier terecht als u opvang zoekt van maandag t/m vrijdag voor ( vanaf 7.30 uur) en na schooltijd (tot 18.30 uur)  en in de schoolvakanties. Voor meer informatie of aanmelding belt u dan met DAK kindercentra 070-7502100, mailt u met info@dakkindercentra.nl.

Geef een antwoord